Professionele monteur, goede prijs kwaliteit

Geplaatst door snob blue op dinsdag 7 november 2023 om 18:15

Vanmorgen met mijn Panda naar deze garage gweest op advies van mijn zoon. Dacht dat hij uitgelijnd moest worden maar bleek een enorme bult in mijn achterband te zitte 'n. Advies was nieuwe banden. Heb er 2 op laten zetten en volgende keer ga ik voor 2 nieuwe voorbanden. Eerlijk advies en heb dus best risico gehad onderweg. Ik raad deze garage en zeer zeker aan. Blijf mijn auto hier ook in onderhoud houden.

Geplaatst door L. v Schajik op maandag 19 juli 2021 om 14:35

Ik kom al meerdere jaren bij garage Rivierenwijk. Ze denken mee en ik moet zeggen dat de toch al goede service deze keer helemaal top is. Een mankement aan mijn auto maakte de garagist helemaal gek en hij wilde het hoe dan ook oplossen. Dat is nu gebeurd maar daar heeft hij veel energie en tijd in gestoken en qua materiaalkosten heeft hij het grootste gedeelte voor zijn rekening genomen. Echt service die ik als ondernemer ook geef en zeker weet te waarderen vandaar mijn THUMBS UP voor deze meer dan aardige garagehouder en deze review hier! Zowel mijn zakelijke als privé auto laat ik hier tot in lengte van dagen servicen.

Geplaatst door Han Ruyters op woensdag 3 juni 2020 om 10:59

Top garage, twee keer met mijn gele polo geweest voor reparaties. Duidelijke uitleg, normale prijzen, eerlijke vent 👍🏼. Vaste garage vanaf nu.

Prima geholpen. En vriendelijk personeel.

Mogelijk gemaakt door Mobilox